Disarankeun

Produk

Coil Surface Aluminium Coil

Cermin Surface Aluminium Coil dihasilkeun ku polishing mékanis.

Mirror Surface Aluminum Coil

Profesi ngajantenkeun sampurna, hayu urang ngalakukeun langkung babarengan!

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd.

Kami parantos ngimpor dua sét pabrik ngagugulung tiis CVC 6-tinggi tina SMS Siemag, Jérman; dua sét mesin grinding rolling ti Hercules, Jérman; tilu sét pabrik ngagugulung foil 2150 ti Achenbach, Jérman; sakumpulan 2050 mm 6-pabrik ngagiling tiis sareng dua sét tegangan anu meratakan & ngabersihkeun jalur ti FATA Hunter, Itlay; hiji dikirim garis pemangkasan & slitting tepi ti Danieli, Itlay sareng hiji sét Auto Packing Line ti Posco, Koréa Kidul.

Téknik

Tentang Kami

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd didirikan dina bimbingan pamaréntah pikeun nerapkeun strategi nasional "One Belt and One Road" bade kaluar nalika sadaya dunya dina krisis ékonomi di 2008. Kami mangrupikeun skala produksi sareng ékspor perusahaan kalayan pasar sareng paménta konsumén salaku orientasi urang.

Kualitas luhur, inovasi téknologi sareng jasa salaku tujuan urang sareng komitmen pikeun nyiptakeun mérek Cina anu hadé. Kantor pusat kami aya di Hangzhou, kalayan kerjasama sareng pamaréntah louyang, urang sasarengan ngayakeun tilu pabrik aluminium di Propinsi Henan.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Suksés ngaluluskeun prakarsa manajemén aluminium internasional (ASI) sertifikasi standar kinerja pikeun Lambaran aluminium, coil aluminium, produksi aluminium foil sareng bisnis jasa penjualan

    Anyar-anyar ieu, Zhejiang téknologi aluminium énggal., LTD parantos suksés ngalaksanakeun prakarsa manajemén aluminium internasional (ASI) sertifikasi standar kinerja pikeun Lambaran aluminium, coil aluminium, produksi aluminium foil sareng bisnis jasa penjualan. Kami mangrupikeun No.96 di panjuru dunya sareng t ...

  • Naha urang nganggo bahan paduan aluminium sareng campuran naon anu dianggo pikeun cincin tarik tina kaléng?

    Minuman kaléng umum kami kalebet Coca-Cola, Sprite, Sareng sagala jinis Bir, sareng sajabana Éta sadayana nganggo bahan paduan aluminium. Naon kaunggulan ngagunakeun bahan paduan aluminium? Ieuh, Hayu New Aluminium Tech Co Ltd ngajelaskeun sacara singget. Kauntungannana kaléng aluminium Bakal aya sababaraha jenis oksida ...

  • Total volume ékspor Zhejiang New Aluminium Technology CO Ltd di 2020

    Éta waktos anu sesah pikeun unggal jalma di taun 2020 salaku Covid-19, sababaraha urang kaleungitan kulawarga, padamelan, bahkan kahirupan. Kabeneran, kami di dieu sareng kaséhatan Hatur nuhun ka tim produksi & jual profesional kami, berkat dukungan ti klien biasa sareng kapercayaan palanggan énggal, Kami pencét reco ékspor énggal ...