Perusahaan namina Asal Aluminium Anyar tina téknologi pamrosésan anu paling maju pikeun produksi aluminium di dunya .Kami gaduh impor dua sét pabrik CVC 6-tinggi ngagiling tiis tina SMS Siemag, Jérman; dua sét mesin grinding rolling ti Hercules, Jérman; tilu sét pabrik ngagugulung foil 2150 ti Achenbach, Jérman ..