1100 Aluminium Coil

Pedaran pondok:

1100 Aluminium coil mangrupikeun bahan aluminium paling umum kalayan eusi alu langkung ti 99,1%, anu disebut ogé aluminium murni .Jadi éta seueur dianggo dina seueur aplikasi salaku konduktivitas listrik anu hadé, konduktivitas termal, plastisitas.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil:
Kami ngahasilkeun coil aluminium tina ingot kana coil aluminium ku SMS panas Rolling Mill sareng Cold Rolling Mills impor ti Jérman. Lebar maksimal 2200 mm, ngan aya 3 pabrik anu tiasa ngahasilkeun lébar sapertos kitu.
Kalayan bantuan téknologi luhur, urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis coil aluminium kalayan standar anu béda salaku EN sareng ngendalikeun unggal léngkah produksi sareng ningali balik sadaya sumber bahan baku.
Kami ngan ukur ngahasilkeun kualitas luhur kalayan harga kalapa ogé jasa anu saé.

alum (1)

Paduan sareng nami : 1100 aluminium coil / roll
Suhu: O / H12 / H22 / H14 / H24 / H16 / H26 / H18 / H28 F jsb.
Kandelna: 0,1 mm dugi ka 7,5 mm
Lebar: 500mm dugi 2200 mm
Permukaan: Pabrik réngsé, Warna dilapis, Embossed, Stucco, permukaan Eunteung
Inti KTP: 300/400/505 mm kalayan karton
Paking: Panon kana témbok atanapi Panon ka langit
Kapasitas Bulanan: 5000 ton

tuils

Beurat Coil: 1,5 ton dugi 5.0 ton
Nganteurkeun waktos: dina waktos 20 dinten saatos nampi LC asli atanapi setoran 30% ku TT
Pamayaran: LC atanapi TT

Kaunggulan:
1: Kakuatan luhur sareng kinerja motong anu saé;
2: konduktivitas tinggi sareng konduktivitas termal, palastik alus, gampang tahan rupa-rupa pamrosésan tekanan sareng bending, penyuluhan;
3: Kinerja lilin sareng kinerja las langkung saé, tiasa janten las gas, las hidrogén sareng las résistansi;
4,: Katahanan korosi anu saé;
5: Teknologi parantos dewasa, kualitas saé, harga murah

Aplikasi
bahan lampu, cangkang kapasitor, tanda jalan, exchanger panas, aluminium hiasan, hiasan interior, versi CTP tina dasarna, versi PS tina dasarna, plat aluminium, bahan lampu, cangkang kapasitor, penerangan, jst.
Jaminan Kualitas
Kami gaduh sistem kontrol anu ketat kualitas tina ingot aluminium pikeun ngarengsekeun produk aluminium roll, sareng uji sadaya produk sateuacan dipak, ngan ukur pikeun mastikeun yén ngan ukur produk anu mumpuni bakal dikirimkeun ka klien sakumaha urang terang sanajan saeutik masalah ku kami di pabrik kami meureun ngakibatkeun masalah ageung pikeun klien nalika aranjeunna kéngingkeun. Upami pelanggan peryogi, urang tiasa nerapkeun pamariksaan SGS sareng BV nalika ngahasilkeun atanapi ngamuat.

alum (2)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami