1100 Lambaran Aluminium

Pedaran pondok:

1100 lambar aluminium mangrupikeun salah sahiji wawakil tina 1 séri lambar aluminium murni, anu dianggo pikeun industri. Eusi aluminium 99,00% ngajantenkeun lambar aluminium1100 nahan kaunggulan aluminium éta sorangan dugi ka tingkat pangageungna. Salaku conto, éta ngagaduhan kamuluran anu hadé tina aluminium murni, résistansi korosi tinggi, konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal. Dina waktos anu sasarengan, sareng nambihan bagian alit tina komponén paduan Cu, pamrosésan sareng pamrosésan permukaan 1100 lambar aluminium sareng ciri paduan anu sanés ditingkatkeun, anu tiasa dianggo langkung saé pikeun bak panyimpenan ageung, penanganan sareng pananganan kimia sareng panyimpenan alat-alat, produk lambar logam, rakitan las, reflektor, papan ngaran jeung sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Detil:
Kami ngahasilkeun coil aluminium tina ingot kana coil aluminium ku SMS panas Rolling Mill sareng Cold Rolling Mills impor ti Jérman. Lebar maksimal 2200 mm, ngan aya 3 pabrik anu tiasa ngahasilkeun lébar sapertos kitu.
Kalayan bantosan téknologi luhur, urang tiasa ngahasilkeun sadaya jinis Lambaran aluminium kalayan standar anu béda salaku EN sareng ngendalikeun unggal léngkah produksi sareng ngintip sadaya sumber bahan baku.
Kami ngan ukur ngahasilkeun kualitas luhur kalayan harga kalapa ogé jasa anu saé.
alumin (1)

Paduan sareng nami : 1100 Aluminium Lambaran / Lempeng
Suhu: O / H12 / H22 / H14 / H24 / H16 / H26 / H18 / H28
Kandelna: 0,1 mm dugi ka 20 mm
Lebar: 500mm dugi 2200 mm
Permukaan: Pabrik réngsé, Warna dilapis, Embossed, Stucco, permukaan Eunteung
Paking: Panon kana témbok atanapi Panon ka langit ku ékspor palét kai standar
Beurat bungkus: 1 dugi ka 3 ton
Kapasitas Bulanan: 5000 ton
Nganteurkeun waktos: dina waktos 20 dinten saatos nampi LC asli atanapi setoran 30% ku TT
Pamayaran: LC atanapi TT
hgfkjhuy

Fitur tina 1100 lambar Aluminium
1. résistansi korosi alus teuing. Lembaran aluminium 1100 ngagaduhan résistansi anu saé pikeun atmosfir (kalebet atmosfir industri sareng uap Kelautan) korosi sareng korosi cai. Salaku tambahan, éta tiasa nolak korosi kaseueuran asam sareng organik.
2.. Kamuluran anu hadé sareng nyetak.1100 lambar aluminium tiasa ngahasilkeun sababaraha bahan aluminium ngalangkungan pamrosésan tekanan, anu tiasa adaptasi sareng kagancangan anu langkung ageung pikeun alat-alat mesin pikeun péngkolan, panggilingan, pikaboseneun, perencanaan sareng pamrosésan mékanis anu sanésna. Lian ti éta, cetakan anu hadé lambar aluminium ngamungkinkeun éta digulung kana lambar sareng foil, atanapi ditarik kana pipa sareng kabel, sareng sajabana.
3. Henteu aya suhu-handap brittleness.1100 aluminium sheetbelow0 ℃, nalika suhu turun, kakuatan sareng molding na moal ngirangan, tapi ningkat.
4. The1100 lembaran léter aluminium handap, éta henteu tiasa dikuatkeun ku perlakuan panas, sareng sipat motong henteu saé.

Aplikasi tina Lambaran Aluminium 1100
1100 lambar aluminium mangrupikeun aluminium murni industri, anu biasana dianggo pikeun bagian-bagian anu meryogikeun kinerja anu hadé sareng kinerja mesin, résistansi korosi anu luhur sareng henteu aya kakuatan anu tinggi. Di dieu, alloy aluminium Aluminium Tech Co Ltd urang 1100-H24 pikeun panto parantos dipaténkeun di Cina sareng hasil diterapkeun kana panto beus.

Ngagunakeun 1: 1100 lambar aluminium tiasa dianggo pikeun tanki panyimpenan ageung, pamasangan industri pangan, kosongna jero, tutup botol, témbok tirai lega, interior beus, panto beus / papan mesin, hiasan, penukeur panas, aluminium pikeun trafo, tilelep panas, pakakas , jsb.

Maké 2: 1100 lambar aluminium / foil / bahan coil loba dipaké pikeun papan palastik aluminium, foil éléktronik, foil batré, jsb.
gfdhgdfs

Jaminan Kualitas
Kami gaduh sistem kontrol anu ketat kualitas tina ingot aluminium pikeun ngarengsekeun produk aluminium roll, sareng uji sadaya produk sateuacan dipak, ngan ukur pikeun mastikeun yén ngan ukur produk anu mumpuni bakal dikirimkeun ka klien sakumaha urang terang sanajan saeutik masalah ku kami di pabrik kami meureun ngakibatkeun masalah ageung pikeun klien nalika aranjeunna kéngingkeun. Upami pelanggan peryogi, urang tiasa nerapkeun pamariksaan SGS sareng BV nalika ngahasilkeun atanapi ngamuat.
alumin (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami