Tentang Kami

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd.

Profesi ngajantenkeun sampurna, hayu urang ngalakukeun langkung babarengan!

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd didirikan dina bimbingan pamaréntah pikeun nerapkeun strategi nasional "One Belt and One Road" bade kaluar nalika sadayana dunya dina krisis ékonomi di 2008. Kami mangrupikeun skala produksi sareng ékspor perusahaan kalayan paménta pasar sareng konsumén salaku orientasi kami; Kualitas luhur, inovasi téknologi sareng jasa salaku tujuan urang sareng komitmen pikeun nyiptakeun mérek Cina anu hadé. Kantor pusat kami aya di Hangzhou, kalayan kerjasama sareng pamaréntah louyang, urang sasarengan ngayakeun tilu pabrik aluminium di Propinsi Henan.
Perusahaan namina Asal Aluminium Anyar tina téknologi pamrosésan paling maju pikeun produksi aluminium di dunya.

Kami parantos ngimpor dua sét pabrik ngagugulung tiis CVC 6-tinggi tina SMS Siemag, Jérman; dua sét mesin grinding rolling ti Hercules, Jérman; tilu sét pabrik ngagugulung foil 2150 ti Achenbach, Jérman; sakumpulan 2050 mm 6-pabrik ngagiling tiis sareng dua sét tegangan anu meratakan & ngabersihkeun jalur ti FATA Hunter, Itlay; hiji dikirim garis pemangkasan & slitting tepi ti Danieli, Itlay sareng hiji sét Auto Packing Line ti Posco, Koréa Kidul.

Kami ogé ngagaduhan garis palapis gancang pikeun coil aluminium warna anu dilapis sareng mesin ngadorong pikeun bunderan aluminium ogé mesin-buatan khusus ku komputer pikeun sadaya jinis produk aluminium

Kami nganggo téknologi pamrosésan anu paling canggih pikeun aluminium di dunya sareng kéngingkeun sertipikat ISO 9001 sareng ISO 14001 ti saprak 2012. Kami ngagaduhan kabisa pikeun ngajamin kualitas produk aluminium dina sarat anjeun

Hatur nuhun ka tim produksi profesional kami, tim téknis sareng tim segel, Kami parantos ngekspor produk kami langkung ti 30 nagara, dugi ka klien kami sapinuhna wareg sareng kami.

Sertipikat

cer (1)

cer (2)

cer (3)

cer (6)

cer (5)

cer (4)

Kami sanés anu pangsaéna sareng pangageungna, tapi kami anu paling propésional sareng tulus, hayu urang babarengan langkung babarengan!