Circle Aluminium Pikeun Tanda Jalan

Pedaran pondok:

Bunderan aluminium ditinju atanapi diteukteukan tina coil aluminium, ogé dingaranan disc aluminium, anu seueur dianggo dina jalan sareng rambu lalu lintas. Salaku saeutik kapadetan batan stainless steel sareng langkung kuat tibatan Plastik, éta beuki populér.
Pikeun aplikasi tanda jalan sareng lalu lintas, seuseueurna ékspor ka Mid-East sareng Éropa langkung ti 200 ton per bulan salaku kualitas anu saé sareng stabil kalayan harga kalapa.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil:
Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd gaduh langkung ti 12 taun pangalaman pikeun bunderan aluminium, Salaku salah sahiji pabrik bunderan aluminium utama di pasar Cina, Produk utama kami kalebet 1000 séri, 3000 séri, 5000 séri sareng 8000 séri sareng produksi langkung ti 1000 ton per bulan

Kami ngahasilkeun Coil aluminium tina ingot ku SMS Rolling Mill ti Jérman sareng Kampf Slitter. Janten urang tiasa ngendalikeun kualitasna tina sumberna. Pikeun bunderan aluminium, kami gaduh téknologi éksklusif pikeun mastikeun yén éta moal pegat sareng saé pisan pikeun gambar jero sareng muter

jhgiti

oiuopip

 

Bunderan aluminium / disk / disk pikeun jalan sareng rambu lalu lintas
Alloy Aluminium Kandel (mm)
A1050, A1060, A1100 0.3-6.0
Prosés matéri CC AND DC (DC Pikeun alat masak sareng CC pikeun tanda jalan)
DC pikeun alat masak nganggo gambar jero sareng puteran anu saé
Ukuran palanggan Ukuran tiasa dihasilkeun salaku sarat klien
Beungeut Pabrik finish
Standar Kualitas ASTM B209, EN573-1
MOQ per ukuran 500 kg per ukuran
Sarat pamayaran TT ATAWA LC
Waktos pangiriman Dina 25 dinten saatos nampi LC atanapi setoran
Kualitas Bahan Sepuhna bébas tina cacat sapertos pembuat gulungan, karusakan tepi, noda minyak, karat bodas, lekukan, goresan jsb
Parabotna 6 garis gulung tandem panas, 5 jalur produksi pabrik tiis
Aplikasi Alat masak, tutup lampu sareng rambu lalu lintas jalan, Papan iklan, Hiasan gedong, Awak mobil, wadah Lampu, Daun kipas, bagian Listrik, Alat kimia, bagian mesin, Bagian jero atanapi digulung
Ngepak Standar ékspor palét kai pantes, sareng bungkusan standar nyaéta sakitar 1 ton / palét
Beurat palét ogé tiasa sakumaha sarat klien urang, sareng hiji 20 "tiasa dimuat max 26 mts

2. Standar Produksi: sakumaha standar internasional ASTM ATAWA standar EN
Sadaya komposisi kimia, sipat mékanis, toléransi ukuran, toléransi datar sareng sajabana ketat sakumaha standar ASTM ATAWA EN.

Komposisi Kimia (WT.%)
ALLOY Min. Al Si Fe Cu Bungbulang Bungbulang Zn V Ti Lain
1050 99.5 0,25 0.4 0,05 0,05 0,05 0,05 0,05 0,03 0,03
1060 99.6 0,25 0,35 0,05 0,03 0,03 0,05 0,05 0,03 0,03
1070 99.7 0,25 0,25 0,04 0,03 0,03 0,04 0,05 0,03 0,03
1100 99 0,95 0,95 0,05-0,2 0,05 / 0,1 / / 0,05
3003 96,75 0.6 0,7 0,05-0,2 1.0-1.5 / 0,1 / / 0,15
Pasipatan Mékanis
TEMPER Kandel (mm) KAKUATAN REGANGAN ELONGASI% Standar
HO 0,36-10 60-100 ≥ 20 GB / T91-2002
H12 0,5-10 70-120 ≥ 4 GB / T91-2002
H14 0,5-10 85-120 ≥ 2 GB / T91-2002

mbnmn

Jaminan Kualitas
Kami gaduh sistem kontrol anu ketat kualitas tina ingot aluminium pikeun ngarengsekeun produk aluminium roll, sareng uji sadaya produk sateuacan dipak, ngan ukur pikeun mastikeun yén ngan ukur produk anu mumpuni bakal dikirimkeun ka klien sakumaha urang terang sanajan saeutik masalah ku kami di pabrik kami meureun ngakibatkeun masalah ageung pikeun klien nalika aranjeunna kéngingkeun. Upami pelanggan peryogi, urang tiasa nerapkeun pamariksaan SGS sareng BV nalika ngahasilkeun atanapi ngamuat.

Patarosan: Naon bedana anjeun sareng saingan anjeun?
Jawaban: Éta patarosan anu saé.
Mimiti, Kami pasti salah sahiji anu pangsaéna di pasar, kuring henteu nyatakeun yén kuring pangsaéna, tapi salah sahiji anu pangsaéna. Teu aya anu sampurna, kalebet kami. Kami ogé ngalakukeun kasalahan. Kumaha naon anu leres penting nyaéta kumaha anjeun nungkulan kasalahan anjeun sareng kumaha anjeun tiasa ningkatkeun waktos salajengna sareng kumaha anjeun tiasa nyugemakeun klien anjeun ku santunan. Sajauh tingkat produk mumpuni kami ampir 99.85%, hatur nuhun ka tim produksi profesional kami sareng tim téknis. Kami nyandak unggal klaim salaku kasempetan pikeun marios sadaya bagian anu tiasa mangaruhan kualitas .kalebet produksi, pengepakan, kiriman sareng pamariksaan. Ku sabab kitu urang teras-terasan ningkatkeun angka ieu sareng ku jalan, urang leres-leres ngimbangan klien kami sacara kontan sareng sajauh ieu klien kami sapinuh wareg sareng kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk