Jalur Aluminium pikeun profil

Pedaran pondok:

Jalur aluminium seueur dianggo pikeun profil dina lampu LED sareng sadaya jinis Asesoris sabab aluminiumna kirang beurat tibatan logam sanés tapi kualitasna langkung luhur sareng permukaan anu langkung saé eKami ngekspor 0,35 X 42mm ka Jérman sareng 1.2 mm X 8 mm ka Itali rutin.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil:
Kami ngahasilkeun Coil aluminium tina ingot ku SMS Rolling Mill ti Jérman sareng Kampf Slitter. Lebar mnt nyaéta 8 mm sareng ketebalan Min nyaéta 0,1 mm pikeun strip kalayan sagala jinis alloy sareng watek.
Kami ngan ukur ngahasilkeun kualitas luhur kalayan harga kalapa ogé jasa anu saé.

Strip  (1)

Nami Jalur Aluminium
Paduan-watekna 1100 1050 1060 3003 3105 5052 8011
Kandel 0,1mm - 5mm (kasabaran: ± 5%)
Lebar sareng toléransi 8 mm - 1500 mm (kasabaran: ± 1.0mm)
Beurat 300 -600kg per roll coil (atanapi ngarobih)
Beungeut hiji sisi matte, hiji sisi caang atanapi duanana sisi caang
Kualitas permukaan Bebas tina titik hideung, tanda garis, lipatan, bersih sareng mulus, henteu aya kokotor korosi, keriput, sareng buntut lauk. Kualitas permukaan kedahna
seragam sareng teu aya tanda obrolan.
Bahan inti Baja / aluminium
ID inti Ф76mm, Ф150mm (± 0,5mm)
Bungkusan Kasus kai gratis fumigasi (tetep wartoskeun upami aya permintaan khusus)
Aplikasi dipaké dina sagala rupa aksésoris
Nganteurkeun waktos dina 20 dinten saatos kéngingkeun asli LC atanapi setoran 30% ku TT

Jaminan Kualitas
Kami gaduh sistem kontrol anu ketat kualitas tina ingot aluminium pikeun ngarengsekeun produk aluminium roll, sareng uji sadaya produk sateuacan dipak, ngan ukur pikeun mastikeun yén ngan ukur produk anu mumpuni bakal dikirimkeun ka klien sakumaha urang terang sanajan saeutik masalah ku kami di pabrik kami meureun ngakibatkeun masalah ageung pikeun klien nalika aranjeunna kéngingkeun. Upami pelanggan peryogi, urang tiasa nerapkeun pamariksaan SGS sareng BV nalika ngahasilkeun atanapi ngamuat.

Q1: Saha kami?   
Ngajawab: Kami henteu ngan ukur pabrik sareng ngajual Aluminium Foil,
tapi ogé ngahasilkeun lambar aluminium, coil aluminium, bunderan aluminium, coil aluminium coated warna sareng lambaran aluminium kotak-kotak.

Q2: Kumaha urang nyayogikeun palayanan anu langkung saé?
Waleran:
Kami difokuskeun unggal detil produk kami, kalebet kontrol kualitas bahan baku, produksi, paket, loading, kiriman sareng pamasangan akhir. Kami jelas yén sakedik cacat di pabrik kami bakal ngakibatkeun masalah ageung pikeun konsumén nalika aranjeunna nampi, nyaéta runtah anu dahsyat duanana urang sareng konsumén anu kaluar, henteu ngan ukur runtah pikeun bahan, waktos, artos, tapi kapercayaan, anu paling penting dina bisnis internasional
Janten Ucapkeun Henteu Pikeun Flaw Naon!

Q3: Naon bedana anjeun sareng saingan anjeun?
Jawaban: Éta patarosan anu saé.
Mimiti, Kami pasti salah sahiji anu pangsaéna di pasar, kuring henteu nyatakeun yén kuring pangsaéna, tapi salah sahiji anu pangsaéna. Teu aya anu sampurna, kalebet kami. Kami ogé ngalakukeun kasalahan. Kumaha naon anu leres penting nyaéta kumaha anjeun nungkulan kasalahan anjeun sareng kumaha anjeun tiasa ningkatkeun waktos salajengna sareng kumaha anjeun tiasa nyugemakeun klien anjeun ku santunan. Sajauh tingkat produk mumpuni kami ampir 99.85%, hatur nuhun ka tim produksi profesional kami sareng tim téknis. Kami nyandak unggal klaim salaku kasempetan pikeun marios sadaya bagian anu tiasa mangaruhan kualitas .kalebet produksi, pengepakan, kiriman sareng pamariksaan. Ku sabab kitu urang teras-terasan ningkatkeun angka ieu sareng ku jalan, urang leres-leres ngimbangan klien kami sacara kontan sareng sajauh ieu klien kami sapinuh wareg sareng kami.
Strip  (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami