Wisata Pabrik

Kami ngimpor dua sét pabrik ngagugulung tiis CVC 6-jangkungna tina SMS Siemag, Jérman.

dua sét mesin grinding rolling ti Hercules, Jérman; tilu sét pabrik ngagugulung foil 2150 ti Achenbach, Jérman.

hiji dikirim garis motong & slitting ti Danieli, Itlay sareng hiji sét Auto Packing Line ti Posco, Koréa Kidul.