Aluminium Foil Hydrophilic

Pedaran pondok:

The foil hidrofilik gaduh lapisan bahan palapis, anu ngagaduhan kinerja résistansi korosi tinggi. Éta tiasa dianggo dina sababaraha jinis bursa panas dimana fungsina dasar nyaéta épisién mindahkeun panas. Ogé foil fin ieu tiasa dianggo pikeun évaporator sareng kondensor dina kaseueuran unit perumahan AC, otomotif, sareng komérsial sareng dina pelembab sareng alat-alat sanés. Urang tiasa ngahasilkeun hidropil sareng warna biru sareng emas


Detil Produk

Tanda Produk

Detil :
Kami ngahasilkeun foil aluminium foil Fin ti ingot kana coil aluminium ku Achenbach Foil Rolling Mill ti Jérman sareng Kampf Foil Slitter. Lebar maksimal 1800 mm sareng ketebalan Min 0,006 mm.
Kalayan téknologi canggih, urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis aluminium Foil kalayan standar anu béda salaku EN sareng ngendalikeun unggal léngkah produksi sareng ngintip sadaya sumber bahan baku.
Kami ogé panyadia utama pabrik AC di Cina

Hydrophilic Alumi (3)

Nami Aluminium Foil Hydrophilic
Paduan-watekna 8006-O, 8011-O, 8011 H24, 3003 H24
Total Kandel 0.10 mm - 0.35mm (kasabaran: ± 5%)
Lebar sareng toléransi 200- 1500 mm (kasabaran: ± 1.0mm)
Kandel hidrilik 2.0 ~ 4.0 um (tunggal sisi rata kandelna)
Taat Tes Erichson (pencét pisan kana 5mm): henteu aya mesék
Tés Gridding (100/100): henteu aya pemisahan plunger
Résistansi Korosi RN ≥ 9,5 Tés semprot uyah (72 jam)
Résistansi Alkali Dicelupkeun kana 20% NaOH dina 20 ºC salami 3 menit, leres-leres henteu aya leuleuy
 Résistansi Répéh Sampel leungitna beurat 0,5%
 Résistansi Panas Dina 200 ºC, salami 5 menit, kinerja sareng warna henteu robih
Dina kaayaan 300 ºC, salami 5 menit, pilem pelapis janten konéng sakedik
Bukti minyak Celepot kana minyak volatil 24 jam, henteu aya leuleuy dina pilem palapis
Beurat 200 - 550kg per coil coil (atanapi khusus)
Beungeut Pabrik parantos réngsé, Hidropil sareng Warna Biru sareng Emas
Bahan inti Baja / aluminium
ID inti Ф76mm, Ф150mm (± 0,5mm)
Bungkusan Kasus kai gratis fumigasi (tetep wartoskeun upami aya permintaan khusus)
Kakuatan tarik (Mpa) > 110MPa (numutkeun kandelna)
Manjangan% ≥18%
Kasabaran Kelas hiji
Aplikasi loba dipaké dina AC rumah tangga, kulkas, alat-alat kulkas sareng AC kendaraan sareng sajabana
Nganteurkeun waktos dina 20 dinten saatos kéngingkeun asli LC atanapi setoran 30% ku TT

Q1: Saha kami?
Ngajawab: Kami henteu ngan ukur pabrik sareng ngajual Aluminium Foil, tapi ogé ngahasilkeun lambar aluminium, coil aluminium, bunderan aluminium, warna coil aluminium coated sareng lambaran aluminium kotak-kotak.

Q2: Kumaha urang nyayogikeun palayanan anu langkung saé?     
Waleran:
Kami difokuskeun unggal detil produk kami, kalebet kontrol kualitas bahan baku, produksi, paket, loading, kiriman sareng pamasangan akhir. Kami jelas yén sakedik cacat di pabrik kami bakal ngakibatkeun masalah ageung pikeun konsumén nalika aranjeunna nampi, nyaéta runtah anu dahsyat duanana urang sareng konsumén anu kaluar, henteu ngan ukur runtah pikeun bahan, waktos, artos, tapi kapercayaan, anu paling penting dina bisnis internasional
Janten Ucapkeun Henteu Pikeun Flaw Naon!

Q3: Naon bedana anjeun sareng saingan anjeun?
Jawaban: Éta patarosan anu saé.
Mimiti, Kami pasti salah sahiji anu pangsaéna di pasar, kuring henteu nyatakeun yén kuring pangsaéna, tapi salah sahiji anu pangsaéna. Teu aya anu sampurna, kalebet kami. Kami ogé ngalakukeun kasalahan. Kumaha naon anu leres penting nyaéta kumaha anjeun nungkulan kasalahan anjeun sareng kumaha anjeun tiasa ningkatkeun waktos salajengna sareng kumaha anjeun tiasa nyugemakeun klien anjeun ku santunan. Sajauh tingkat produk mumpuni kami ampir 99.85%, hatur nuhun ka tim produksi profesional kami sareng tim téknis. Kami nyandak unggal klaim salaku kasempetan pikeun marios sadaya bagian anu tiasa mangaruhan kualitas .kalebet produksi, pengepakan, kiriman sareng pamariksaan. Ku sabab kitu urang teras-terasan ningkatkeun angka ieu sareng ku jalan, urang leres-leres ngimbangan klien kami sacara kontan sareng sajauh ieu klien kami sapinuh wareg sareng kami.

Jaminan Kualitas
Kami gaduh sistem kontrol anu ketat kualitas tina ingot aluminium pikeun ngarengsekeun produk aluminium roll, sareng uji sadaya produk sateuacan dipak, ngan ukur pikeun mastikeun yén ngan ukur produk anu mumpuni bakal dikirimkeun ka klien sakumaha urang terang sanajan saeutik masalah ku kami di pabrik kami meureun ngakibatkeun masalah ageung pikeun klien nalika aranjeunna kéngingkeun. Upami pelanggan peryogi, urang tiasa nerapkeun pamariksaan SGS sareng BV nalika ngahasilkeun atanapi ngamuat.

Hydrophilic Alumi (1)

Aplikasi:

Hydrophilic Alumi (4) Hydrophilic Alumi (2)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami