Jumbo Roll Aluminium Foil

Pedaran pondok:

Jumbo Roll Aluminium foil 8011 salaku bahan baku pikeun jinis kemasan foil anu sanés, éta mangrupikeun bahan kadaharan sareng janten langkung populér di industri kemasan nalika Aluminium foil ngagaduhan permukaan anu bersih, higienis sareng henteu toksik, éta mangrupikeun bahan bungkus héjo anu séhat ; éta henteu ngaréaksikeun dahareun naon waé; Foil aluminium rumah tangga boga tegangan kuat, plasticity alus teuing, cocog pikeun bungkusan tina bentuk naon. teu aya penetrasi dina suhu luhur sareng suhu handap


Detil Produk

Tanda Produk

Detil:
Kami ngahasilkeun foil aluminium tina ingot kana coil aluminium ku Achenbach Foil Rolling Mill ti Jérman sareng Kampf Foil Slitter. Lebar maksimal 1800 mm sareng ketebalan Min 0,006 mm.
Kalayan téknologi canggih, urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis aluminium Foil kalayan standar anu béda salaku EN sareng ngendalikeun unggal léngkah produksi sareng ngintip sadaya sumber bahan baku.
Kami ngan ukur ngahasilkeun kualitas luhur kalayan harga kalapa ogé jasa anu saé.

mbnvmn uytiuy

Nami  Jumbo Roll Aluminium Foil
Paduan-watekna 8006-O, 8011-O
Kandel 0,008mm (8micron) - 0,04mm (40micron) (kasabaran: ± 5%)
Lebar sareng toléransi 60- 1800 mm (kasabaran: ± 1.0mm)
Beurat 100 - 250kg per coil coil (atanapi khusus)
Beungeut hiji sisi matte, hiji sisi caang atanapi duanana sisi caang
Kualitas permukaan Bebas tina titik hideung, tanda garis, lipatan, bersih sareng mulus, henteu aya kokotor korosi, keriput, sareng buntut lauk. Kualitas permukaan kedahna
seragam sareng teu aya tanda obrolan.
Bahan inti Baja / aluminium
ID inti Ф76mm, Ф150mm (± 0,5mm)
Bungkusan Kasus kai gratis fumigasi (tetep wartoskeun upami aya permintaan khusus)
Kakuatan tarik (Mpa) 45-110MPa (numutkeun kana kandelna)
Manjangan% ≥1%
Kasabaran Kelas hiji
Surface wetting tegangan 32dyne
Aplikasi dipaké dina masak, katirisan, baking, sareng bungkus katuangan anu sanés
Nganteurkeun waktos dina 20 dinten saatos kéngingkeun asli LC atanapi setoran 30% ku TT
Paduan Si Fe Cu Bungbulang Bungbulang Zn Ti Anu sanésna Al
8011 0,5-0,9 0.6-1.0 0,1 0,2 0,05 - 0,1 0,08 Rem
8006 0,40 1.2-2.0 0,30 0.30-1.0 0,10 0,10 - - Rem

Jaminan Kualitas
Kami gaduh sistem kontrol anu ketat kualitas tina ingot aluminium pikeun ngarengsekeun produk aluminium roll, sareng uji sadaya produk sateuacan dipak, ngan ukur pikeun mastikeun yén ngan ukur produk anu mumpuni bakal dikirimkeun ka klien sakumaha urang terang sanajan saeutik masalah ku kami di pabrik kami meureun ngakibatkeun masalah ageung pikeun klien nalika aranjeunna kéngingkeun. Upami pelanggan peryogi, urang tiasa nerapkeun pamariksaan SGS sareng BV nalika ngahasilkeun atanapi ngamuat.
uytoi
Aplikasi:
ytreu (2)
Eupan balik konsumén
ytreu (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami