Coil Surface Aluminium Coil

Pedaran pondok:

Cermin Surface Aluminium Coil dihasilkeun ku polishing mékanis. Teu aya palapis listrik dina permukaan. Éta bahan murni, cocog pikeun sarat tinggi sareng perawatan permukaan anodizing stabil, sapertos polishing kimia, atomisasi, sanding kimia, polishing listrik, dyeing, sealing sareng pamrosésan sanés.
Koil Aluminium Cermin Permukaan mangrupikeun salah sahiji produk unggulan tina New Aluminium Tech Co Ltd, éta mangrupikeun jinis bahan hiasan. Éta ngabantosan pikeun nyiptakeun sababaraha pangaruh desain sareng warna-warni beunghar tina permukaan coil aluminium. Anyar Aluminium Tech Co Ltd parantos dilengkepan rolling panas canggih, rolling tiis sareng jalur produksi pelapis berkecepatan tinggi, tungku anil sareng mesin pikeun leveling tegangan, pre-strecth tegangan, motong, beberesih, uji coba sareng pengepakan.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil:

Produk Ngeunteung Meunteun Paduan Suhu
Beureum Eunteung
Aluminium
86% -95% 1050 1060
1070 1100
3003 8011
O / H14 / h16 / h18 / h19

Spésifikasi (mm):

Kandel Lebar Panjangna KTP
0,1mm - 4,0mm 40- 1850 1000 - 6000 305
405
505

a. Laju ngeunteung pisan & awét, kesan panjang sayogi
b. Kapasitas baranahan anu satia, hasilna jelas gambarna
c. Kualitas permukaan: Janten bebas tina Noda Minyak, Dent, Inclusi, Goresan, Noda,
Janten bébas tina istirahat, korosi, Roll Marks, Dirt Streaks sareng cacat anu sanés
gdfshgfh a. Lemes permukaan sareng beberesih gampang
b. Sistem gantung anu fléksibel ngajantenkeun unggal ubin siling gampang dipasang sareng pegatkeun
c. Gampang cocog lampu atanapi bagian siling anu sanés
d. Warna permukaan tiasa stabil salami 10 taun ku panggunaan jero rohangan
e. tahan lasur sareng tiasa diseuseuh
f. Inflammable and fire resistant, waterproof, moisture proof, Sora sareng panas terisolasi, tahan, gampang dirawat
g. beurat cahaya sareng kinerja hiasan anu saé
2. standar produksi:
sakumaha standar internasional ASTM ATAWA standar EN,
sadaya komposisi kimia, sipat mékanis, toléransi ukuran, kasabaran rata,
jsb ketat sakumaha per ASTM ATAWA standar EN
3. aplikasi:
Hiasan Mobil, Wangunan, Lift sareng lampu LED
gfdshgfj Kami tulus sareng ngan ngahasilkeun kualitas pangsaéna sareng jasa pikeun nyumponan sarat konsumén!
Kami ngarepkeun gaduh kasempetan pikeun masihan kerjasama kerjasama jangka panjang sareng rerencangan ti sadayana dunya!
Anjeun 100% kapuasan bakal salawasna jadi tujuan urang!
Anjeun bakal ngarasa Luncat ka panalungtikan kami punten!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk