Suksés ngaluluskeun prakarsa manajemén aluminium internasional (ASI) sertifikasi standar kinerja pikeun Lambaran aluminium, coil aluminium, produksi aluminium foil sareng bisnis jasa penjualan

Anyar-anyar ieu, Zhejiang téknologi aluminium énggal., LTD parantos hasil ngalaksanakeun prakarsa manajemén aluminium internasional (ASI) sertifikasi standar kinerja pikeun Lambaran aluminium, coil aluminium, produksi aluminium foil sareng bisnis jasa penjualan. Kami mangrupikeun No.96 di panjuru dunya sareng anu nomer 10 di Cina pikeun sertifikasi ASI, ieu nandaan New Aluminium Tech Co ltd saluyu sareng patuh anu relevan tina asupan bahan ASI sareng kaluaran sains sareng téknologi manajemén kaayaan anu patali sareng tiasa nyayogikeun Lambaran aluminium, coil sareng aluminium foil disayogikeun ku sertifikasi ASI
yri (1)
ASI (Inisiatif Manajemén Aluminium) mangrupikeun organisasi global, multi-stakeholder, standar-nirlaba sareng organisasi sertifikasi kalayan visi pikeun maksimalkeun pungsi kontribusi aluminium pikeun masarakat anu berkelanjutan. Standar kinerja ASI ngahartikeun prinsip lingkungan, sosial sareng pamaréntahan sareng standar pikeun ngungkulan masalah keberlanjutan dina ranté nilai aluminium. Aranjeunna diakuan sacara internasional salaku standar pangluhurna lingkungan, sosial sareng praktik pamaréntahan perusahaan anu aya hubunganana sareng ranté nilai aluminium sareng konsisten sapanjang siklus hirup produksi aluminium, panggunaan sareng daur ulang. Ngalangkungan promosi produksi anu tanggung jawab, pengadaan tanggung jawab sareng tata kelola perusahaan tina aluminium pikeun ngahontal tujuan pamekaran sustainable aluminium

Dina raraga ngalaksanakeun konsép pangwangunan anu anyar sareng ngamajukeun pangwangunan kualitas luhur, New Aluminium Tech Co Ltd parantos ngahijikeun pamekaran héjo sareng sustainable kana strategi bisnis inti na. Dina Méi 2019, ngagabung sareng Organisasi ASI sareng janten anggota Grup Pangolahan Produksi sareng Konvérsi ASI. Kami parantos ngamimitian ngadirikeun sistem standar Performance ASI sareng sistem standar ranté pangawasan ASI. Balik deui Juli taun 2020 ieu, organisasi Inisiatif Manajemén Industri Aluminium Internasional ngalaksanakeun audit di lokasi standar kinerja ASI dina kami. Saatos Inok ketat, Perusahaan Téhnologi Aluminium Anyar Zhejiang akhirna ngalirkeun in-site standar kinerja ASI kalayan suksés
yri (2)


Pos waktos: Jan-09-2021