Total volume ékspor Zhejiang New Aluminium Technology CO Ltd di 2020

Éta waktos anu sesah pikeun unggal jalma di taun 2020 salaku Covid-19, sababaraha urang kaleungitan kulawarga, padamelan, bahkan kahirupan. Untung, urang aya di dieu sareng kaséhatan

Hatur nuhun ka tim produksi & jual profesional kami, hatur nuhun kana dukungan ti nasabah biasa sareng kapercayaan nasabah énggal, Kami mencét rékaman ékspor anu énggal dina taun 2020 katukang dina waktos anu sesah.

Numutkeun kana laporan kauangan, kami ngahasilkeun 128300 ton sareng ngajual 123000 ton ka sakumna dunya, kalebet sagala jinis coil, lambar, foil sareng bunderan aluminium.

Aya langkung ti 40% nyaéta coil aluminium sareng 20% ​​mangrupikeun lambar aluminium. Sanaos Covid-19 sapertos serius di Amérika Serikat, tapi paménta warna coil aluminium prabayar masih naék di Amérika Serikat sareng Afrika. Éta mangrupikeun catetan énggal
Pikeun nagara-nagara sanés, paménta aluminium foil pikeun pembungkus rumah tangga sareng tuangeun ogé naék dibandingkeun taun kamari, panginten akibat tina koval-19, kaseueuran kadaharan kedah dicandak atanapi diepak ku foil aluminium.

Kami ngarep pisan Covid -19 tiasa musnah sakedik sareng urang tiasa sumping nganjang ka konsumén sapertos biasa unggal taun, tatap muka, ngobrol sareng rangkulan sareng seuri, tapi henteu antri.

Kami masih bakal ngahasilkeun kualitas luhur aluminium sareng nyobian anu pangsaéna pikeun masihan harga anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan, henteu masalah sakedik atanapi kuantitas anu ageung, upami urang tiasa. Kami hoyong ngajantenkeun hubungan anu panjang sareng bahagia pikeun silih kauntungan.
Tangtosna, upami aya masalah atanapi kalepatan kami, tunjuk waé, Janten urang tiasa ningkatkeun sareng tumuh sareng bantosan sareng dukungan anjeun.

Profesi ngajantenkeun sampurna, hayu urang damel langkung babarengan dina 2021


Pos waktos: Jan-09-2021