Naha urang nganggo bahan paduan aluminium sareng campuran naon anu dianggo pikeun cincin tarik tina kaléng?

gfdj (1)
Minuman kaléng umum kami kalebet Coca-Cola, Sprite, Sareng sagala jinis Bir, sareng sajabana Éta sadayana nganggo bahan paduan aluminium. Naon kaunggulan ngagunakeun bahan paduan aluminium? Ieuh, Hayu New Aluminium Tech Co Ltd ngajelaskeun sacara singget.

Kaunggulan tina kaléng aluminium
Bakal aya jinis pilem oksida dina penampilan aluminium, ngan AL2O3, anu ngajantenkeun aluminium moal oksidasi dina suhu luhur. Penampilan kaléng aluminium ogé ngagaduhan pilem oksida ieu, sanaos dilengkepan cairan (cairan tiasa ngawangun leyuran aluminium sareng oksigén ngagancangkeun réaksi oksidasi), ogé moal keyeng sakumaha beusi.
Cingir Tarik Kaléng didamel tina 5182 aluminium
Dina waktos anu sami kapadetan relatif alloy aluminium langkung alit, kalayan volume massa aluminium tibatan beusi janten langkung alit, panangan tiasa, tangtosna, langkung portabel langkung saé, urang nyandak langkung merenah; Alloy aluminium gampang pikeun daur ulang sareng perlindungan lingkungan.
Aluminiumna plastik ageung, sareng logam anu bénten gampang dirobih janten paduan anu sanés, kateguhan aluminium, plastisitas, sareng bahkan mémori gaduh paningkatan anu kalintang ageung, kaléng aluminium ngagaduhan mémori anu saé, nyepeng dina panangan na umumna sanés deformasi, kaseueuran bungkus tuang aluminium timah alloy, kusabab gampang diolah, pareum ogé merenah, plastisitas tinggi, Aluminium tiasa janten bahan anu serbaguna pisan
gfdj (2)
Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd nyandak téknologi canggih sareng ngahasilkeun kualitas luhur coil aluminium sareng lambaran 3004, 5052, 5083 kanggo kaléng sareng cingir kaléng, kandelna 0,1 mm dugi ka 0,35 mm, lébar maksimal 1850 mm . Salaku kualitas sampurna sareng harga kalapa, coil aluminium kami pikeun kaléng gaduh ékspor ka Polandia, Jérman, Italia, Perancis, Turki sareng ngagaduhan reputasi anu saé
Wilujeng sumping didatangan kami sareng upami aya mamang, kantun ngahubungi kami iraha waé


Pos waktos: Jan-09-2021